Rogán Antal

Gumicsontok

Vélemény

Miután Pesty László elindította  a Lölő-jelenség vitát Tusványoson, egyre több Fidesz-alvezér teszi hozzá, hogy több szerénységre van szükség. Most már tisztán látható, hogy ez azoknak a választóknak szól, akik kezdtek leválni a pártról a gyorsan meggazdagodott felcsúti cicafiú miatt.

Tusványos évtizedek óta egyfajta kommunikációs csúcsot jelent a pártnak és vezérének. A nyári uborkaszezonban olyat is mondhatnak itt a Fidesz megmondóemberei, amitől hetekig visszhangzik a Kárpát-medence. Előre felépített, jól kitalált üzenetek ezek, amiket aztán tovább lehet vinni.

Orbánnak és alvezéreinek viszont nem a közvélemény tematizálásán kellene gondolkodni, hanem olyan tettekre lenne szükség, amik élhetőbbé teszik az általuk vezetett országot, és jobb életkörülményeket biztosítsanak az itt élőknek. Ez láthatóan csak egy szűk kör számára releváns nekik. Mindenki más egye meg a Rogánék által dobált gumicsontokat, hogy Soros, Brüsszel és a migránsok tehetnek arról, hogy itt egyre nehezebb az élet. Holott az inflációt maga a kormány generálja. A nép meg vegye az állampapírt úgy, mint Rákosi idején a békekölcsönt. Ilyen forintleértékelés mellett az igért kamatokkal még a reálértéküket sem őrzik meg az ide fektetett pénzek.

Orbán Viktor nagyon jól mondta pár éve: “Ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem, hogy mit csinálok!”

Igen, ebben igaza van. Az embert pedig a tettei alapján ítéljük meg.

N. Nagy Sándor

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft