Megyeri Csilla

Azzal vádolják Megyeri Csillát, hogy megcsalta a párját Istenes Bencével

Bulvár

A Campuson történt verekedési botránya után újabb balhéba keveredett az egykori debreceni műsorvezető, Megyeri Csilla: azt a hírt terjesztik róla, hogy többször is megcsalta párját, Molnár Zsoltot, akivel a Nyerő Párost megnyerték tavaly.

A Redditen azt állítja valaki, az influenszer többször is megcsalta párját, ágyba bújt például Istenes Bencével is. Ez extrán kellemetlen Csilla számára, ugyanis Istenes Bencével valóban jóban vannak, de nem úgy. Ráadásul Bencének családja is van, így még rosszabbul érinti, hogy ilyesmibe keverik a családapát.

Megyeri Csilla a Ripostnak mesélt arról, hogy nem érti, miért jut ilyen hülyeség bárkinek is az eszébe, de ő nem foglalkozik az ilyen álhírgyártókkal, ahogy párja, Zsolt sem. Csilla egyébként sejti, ki áll az ügy mögött, szerinte az a nő terjeszti róla a pletykát, aki a Campuson is rátámadt, a földre rántotta és ütni kezdte őt.

Azt gyanítom, hogy az a nő terjeszti rólam, hogy félreléptem, aki a Campus Fesztiválon belém kötött és nekem esett. Szerintem nagyon unatkozhat, hogy állandóan engem talál meg

– véli Megyeri Csilla. A Campusos balhéból azóta rendőrségi ügy lett, Csilla ugyanis feljelentette támadóit, akiket Megyeri Csillához hasonlóan hazugságvizsgálóval is kihallgatnak majd a tanúkkal együtt.