Stadionkoncertek lesznek az idei Campus helyett – fellépők, menetrend, jegyinfo

Party Zone

A koronavírus-járvány miatt az idén a Campus Fesztivált nem tudták megtartani, a szervezők azonban stadionkoncertekkel igyekeznek fesztiválhangulatot biztosítani a közönségnek a debreceni Nagyerdőben.

A szervezők csütörtöki közleménye szerint augusztus 19-én, 20-án, 21-én és 22-én, azaz négy estén át nyolc kiemelt koncert várja majd a Nagyerdei Stadionba látogató közönséget, amely szabadtéren, ültetett formában, a járványügyi szabályoknak megfelelően szórakozhat. A koncertekre névre szólóan, szektorokba lehet jegyet vásárolni – írták.

A négy augusztusi estén Majka&Curtis, Kowalsky meg a Vega, Rúzsa Magdi, a Bagossy Brothers Company, Szabó Balázs Bandája, Horváth Tamás, a Follow the Flow és a Punnany Massif lép fel.

A stadion mellett a szomszédos Víztoronykert is jó lehetőséget teremt a koncertezéshez: augusztus közepétől szeptember végig 500 fős, vagy nagyobb nevek esetében dupla, kétszer 500 fős koncerteket is tartanak – ismertette a további nagyerdei programlehetőségeket Miklósvölgyi Péter főszervező.

Aug. 19-22. Hangos ülős stadionkoncertek a debreceni Nagyerdei Stadionban!A hatályos rendezvénytartási előírásoknak…

Közzétette: CAMPUS FESZTIVÁL official – 2020. augusztus 5., szerda

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük