Tóth Gabi ezúttal egy interjút tiltatott le

Ország

Tóth Gabi először Kajdi Csaba Cylát, majd Lakatos Márkot tiltotta le közösségi oldalán. Most egy vele készült interjút vont vissza.

Tóth Gabi először Kajdi Csaba Cylát tiltotta a közösségi oldalán, mert kritizálta őt, majd Lakatos Márk következett: amikor a stylist is elmondta véleményét az énekesnőről, ő is Cyla sorsára jutott.

Hogy mindezt miért tette, arról egy videós interjúban beszélt Gabi Osváth Zsoltnak. Azonban az énekesnő végül ezt az interjút is letiltatta. Tóth Gabi az interjúban elmondta, hogyan éli meg az őt most körülvevő gyűlölethullámot. De hogy pontosan hogyan fogalmaz, az sosem fog kiderülni, mert még mielőtt a videó nyilvánosságra kerülhetett volna, az énekesnő letiltatta azt. Osváth Zsolt nem ért egyet a döntésével.

Legújabb videójában zanzásítva elmesélte, hogy miről beszélgetett Tóth Gabival, mert úgy érzi, tartozik annyival követőinek, hogy ne titkolja el előlük az igazságot. A videóból így az is kiderült, miért gondolta meg magát másnapra az interjú közzétételéről az énekesnő – írja a Blikk.

Zsolt szerint Gabi tényleg ki van borulva, és szeretné, ha az emberek nem bántanák többet – ezért vonatta vissza az interjút.

Értem ezt a döntést, elfogadni viszont nem tudom. A cenzúrának semmilyen, a legkisebb mértékét sem tudom elfogadni, pláne, hogy ebben a beszélgetésben nem hangoztak el olyan dolgok, melyeket a sajtó kiragadva a Gabi ellen fel tudna használni, sokkal visszásabbnak tartom azt, hogy mi most erről úgy beszélünk, hogy Gabi szavait csak közvetíthetem

– mondja Zsolt a videójában, ahol azt is megosztotta, hogy Tóth Gabi azért tiltotta le közösségi oldaláról Kajdi Csaba Cylát és Lakatos Márkot, mert úgy érezte, uszítják a többieket ellene.

Osváth Zsolt videója itt nézhető meg: