Tóth Gabi letiltotta Lakatos Márkot, mert beszólt neki

Ország

Kajdi Csaba Cyla után Lakatos Márkot is letiltotta Tóth Gabi a közösségi oldalán.

Kajdi Csaba azzal érdemelte ki a tiltást, hogy odaszúrt egy vitát kiváltó kommentet Tóth Gabi fotójához, amin az látszik, hogy Gabi egy elismerő oklevelet vesz át Erdő Péter bíborostól. Gabi azt írta a fotóhoz, nagyon hálás és csodaként éli meg, hogy részese lehet az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak, mint önkéntes hírnök. Ezt Cyla így kommentálta

Beért a hitoktatás.

A tiltás után Cyla még tovább incselkedett Gabival és azt mondta, bárcsak az érettségi ment volna ilyen jól neki.

Ezúttal Lakatos Márk esett áldozatul.

Lakatos Márk az Instagram-sztorijában osztotta meg, hogy egy friss, Tóth Gabival készült interjút olvas. Hozzátette: kommentelt is az énekesnő Instagramjára ezzel kapcsolatban, mire az énekesnő letiltotta őt – írta meg a 168.hu.

Márk szerint a hozzászólásban mindössze annyi állt, hogy máris olvassa a vele készült interjút. Az interjúban, melynek címe “Büszke vagyok a hitemre és a magyarságomra”, szóba került a kereszténység és Gabi tetoválása is. Gabi az interjúban elmondta, a kereskedelmi tévék műsoraiban mindenfélét ráaggattak érdekből. Ez azonban Lakatos Márk szerint visszás.

Kicsit visszás nekem ez is, hogy Tóth Gabi elmesélte, hogy ezt az egész tetoválós karaktert hogyan akarták külső személyek ráerőltetni – ezek szerint valószínűleg én is, hiszen én voltam az első stylistja. Mi a vadóc, punkos karakterét hoztuk elő, ami benne volt tizenéves kora óta: egy hisztis, csapongó, impulzív művészkarakter, amibe simán belefér az, hogy egyik nap ezt mondja, a másik nap meg azt.

Én a pálfordulásain sem vagyok meglepődve, nem is ítélem el emiatt. De mielőtt felvette a földig érő, hosszú szoknyát és a vállat takaró matyóblúzt, még egy évvel ezelőtt is – Puzsér Róbert szavaival élve – prostituáltként szaladgált a színpadon, büszkén arra, hogy milyen jó alakja lett a szülés után

– mondta róla a stylist.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés