Nem csitulnak a kedélyek Szőke Zoltán és Leó között

Ország

A Totem egyik versenyzője, az egykori ValóVilág szereplő Leó keményen beleállt Szőke Zoltánba. A Barátok közt egykori színésze azonban nem hagyja magát.

Nem nagyon lehet unatkozni a Totemen, a TV2 kalandrealityjén. A kalandos feladatoknál talán még izgalmasabb, ami a csapattársak között történik. Bár Szőke Zoltán már kiesett a játékból, nem csitulnak a kedélyek közte és egykori csapattársa, Leó között.

A színész a TV2 Mokka című reggeli műsorának vendégeként válaszolt a Totemben kialakult konfliktusra, ám Leó videójának – amelyben az egykori valóságshow hős azzal vádolta, hogy kamerán kívül részegen sárban fetrengő kutyáknak nevezte őket, nagy részét figyelmen kívül hagyta – írja a Blikk.

Leó videója itt nézhető meg:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nagy Zsolt Leo (@nagyzsoltleo) által megosztott bejegyzés

A Mokkában Szőke Zoltán elmondta, ő mit gondol a többiekről.

Érdekes, a mondás szerint mindig az kiabál, akinek a háza ég

– utalt Leóra Szőke Zoltán, akit szintén a többiek kamerán kívüli viselkedése zavart.

Pontosan ez a kamerán kívüli viselkedés volt, ami nálam kicsapta a biztosítékot, az a mentalitás, amit a srácok létrehoztak és nyomták a nap huszonnégy órájában. Összezárt közegben voltunk. Ami lement adásban, nem tudtam szó nélkül hagyni. Én megmondóember vagyok, megmondom, ha valami nem tetszik, ha valami bánt, ha valami zavar, és ezt nem mindenki tudja azzal a toleranciával fogadni, ami illene

– nyilatkozta.