Ernyey Béla és Felföldi József

Ernyey Béla legszívesebben behúzna egy nagyot Felföldi Józsefnek

Bulvár Helyi hírek

A 81 éves Ernyey Béla alaposan berágott Felföldi József debreceni milliárdos Facebook-posztja miatt. Egy interjúban azt mondta, akár tettlegességig is vetemedne.

Felföldi József szívesen elemezgeti a magyar celebek életét, posztolt nemrég Schobert Norbiékról, a haszonlesőnek tűnő Vajna Tímeáról, de keményen beleállt a Nagy Ő szerepét eljátszó Jákob Zoltánba is.

Felföldi Ernyey Béla és közel 40 évvel fiatalabb párja, dr. Balatoni Dóra kapcsolatát abból az aspektusból boncolgatta, hogy vajon rendben van-e, az, hogy a nő feladta karrierjét és korábbi életét azért, hogy a színész felesége lehessen.

“Mivel Ernyey Béla köztudottan luxuskörülmények között él, ezért minden bizonnyal egy nagyon szép és kényelmes élete van Dr. Balatoni Dórának mellette, s talán nem is hiányzik neki a munka, mégis… Az ember elgondolkodik rajta, hogy vajon rendben van-e ez így”

– morfondírozott Felföldi.

Hozzátette, apaként rendkívül csalódott lett volna ha valamelyik lánya így dönt. Nem is a korkülönbséget (bár az is extrém) látja fő gondnak, hanem pl. azt, hogy dr. Balatoni Dóra az anyaságról is lemondott.

Mivel érkeztek számonkérő kommentek is, Felföldi József kommentben igyekezett finomítani a dolgon:

“Sajnálom, hogy vannak, akik rosszindulatúnak tartják a mai bejegyzésemet, pedig nem a bántó szándék vezérelt, és nem állítottam semmiféle „bulváros” valótlanságot az írásomban! Nem kérdőjelezem meg Ernyey Béla és Dr. Balatoni Dóra szerelmének tisztaságát vagy azt, hogy ez a két ember őszintén jól érzi magát együtt! Nem ez a kérdés. Én csak arról írtam, – két hasonló korú lány édesapjaként -, hogy engem szülőként megrémítene, ha a gyermekem hozna egy hasonló döntést, mert attól félteném, hogy túl nagy áldozatot hoz a karrierje és a magánélete tekintetében, olyan áldozatokat, melyek súlyát talán csak utólag értené meg, amikor ez a nagyszerű szerelem valamiért véget ér”

– írta a vállalkozó.

Nem hagyta szó nélkül a “betámadott” művész

Ernyey Béla sem hagyta szó nélkül az ügyet, a Story magazinnak adott interjújában a színész azt mondta, a mondatok szerzőjével soha nem találkozott, így semmilyen személyes konfliktus nem áll annak a hátterében, hogy az illető azóta “üldözi őket”, amióta Dórival elkövették azt a “bűnt”, hogy egymást választották.

Ernyey Bélát elszomorítja, hogy újra és újra megtapasztalja, hogy amíg egész életében igyekezett úgy élni, hogy senkit ne zavarjon, addig vele kapcsolatban jó páran nem érzik az etikai határokat.

“Furcsa módon a mi ellendrukkereink nem fiatalokból állnak, hanem azokból a boldogtalan idősebbekből, akik anyagi vagy bármi egyéb megfontolásból már nem mernek új életet kezdeni, miközben titkon az utolsó fillérjüket is képesek lennének beáldozni egyetlen hónap boldogságért. Fiatalként még azt tanultam otthon, hogy soha ne veszítsem el a tartásomat, legyek hű az eszméimhez, és minden esetben maradjak úriember. Bevallom, ez esetben mindezt a szokásosnál is nagyobb tehernek érzem. Mert egy ilyen mocskos helyzetben, ahol úgy érzem, meg kell védenem a feleségemet, rám nehezedik ez a családi intelem, miközben legszívesebben behúznék egy jó nagyot ennek az ismeretlen pasinak”

idézi a Blikk Ernyey Béla gondolatait.

 

“Nem szégyelled magad? Kicsit sem?” Felföldi József debreceni milliárdos kiosztotta Jákob Zoltánt