Felföldi József: én nagyon sajnálom Schobert Norbit

Felföldi József: én nagyon sajnálom Schobert Norbit

Bulvár Helyi hírek

A Norbi Update tündöklésének és bukásának körülményeit elemezte Felföldi József debreceni nagyvállalkozó a Facebook-oldalán.

A celebeket rendre ostorozó milliárdos Schobert Norbival kapcsolatban – például Jákob Zoltánhoz képest – engedékenyebb hangnemet üt meg, bár azt nem tagadja, hogy a fitneszcézár biznisze régóta bűzlött már.

“Őszinte leszek: én nagyon sajnálom Schobert Norbit! Mondjuk, nem azt a Norbit, aki az utóbbi évtizedben nézett ránk vissza a televízió és a közösségi média képernyőjéről, hanem azt a fiatal srácot, aki az országban először és egyedülálló módon csinált karriert abból, hogy másoknak tanácsot és motivációt adott a mozgást és a diétát illetően”

– írja Felföldi, aki úgy véli, az a gyerek még segíteni akart, pontosabban üzletet akart csinálni, de közben a jó szándék vezérelte.

“Ha megnézitek az akkori Norbit, akkor egy teljesen más embert láthattok. Kedves volt, megértő, támogató és motiváló, és egyébként pont ezzel a mentalitással tudott ő milliós követő meg vásárlói tábort maga mellé gyűjteni. Egy ilyen emberre volt szüksége azoknak, akik túlsúllyal küzdöttek”

– emlékeztet a vállalkozó, majd rámutat: azóta valami félrement.

“A mozgás másodlagossá vált. Helyette egyre nagyobb teret kaptak a sajátmárkás diétás termékek, a méregdrága Update termékek, melyek között szégyenszemre olyan dolgok is helyet kaptak, mint az ásványvíz, vagy éppen a teljesen hétköznapi, egyébként is cukor, szénhidrát, kalória, akármi mentes fűszerek meg az olyasmik is, melyeket egy diétázó embernek semmi esetre nem lenne szabad fogyasztania, így lett mindenféle Update süti, csoki, majonéz. Ezeket úgy tudtak diétássá tenni, hogy telepakolták őket mindenféle mesterséges, emberi szervezetnek felesleges adalékanyaggal”

– vázolja Felföldi József, hozzátéve, Norbi egyre inkább kifordult önmagából, és sorra fordultak el tőle a vásárlói.

A debreceni vállalkozó szerint Schobert Norbi üzletét nem a Covid tette tönkre, hanem az, hogy időközben hiteltelenné vált.

Még több Felföldi:

“Mit is várhatunk valakitől, aki úgy írta bele magát a köztudatba, hogy belefingott a mikrofonba?” Sebestyén Balázst is kiosztotta a debreceni milliárdos

Felföldi József nincs jó véleménnyel Vajna Tímeáról: “olyan jól eljátszotta a szomorú özvegyet”

“Nem szégyelled magad? Kicsit sem?” Felföldi József debreceni milliárdos kiosztotta Jákob Zoltánt