Jákob Zoltán

“Nem szégyelled magad? Kicsit sem?” Felföldi József debreceni milliárdos kiosztotta Jákob Zoltánt

Bulvár Helyi hírek

Felföldi József nem érti, Jákob Zoltán miért vállalta el A Nagy Ő szerepét.

A debreceni üzletember szerint semmi szüksége nem lett volna Jákobnak a szereplésre, ami miatt inkább szégyellnie kellene magát. Közösségi oldalán adott hangot véleményének.

Zoltán, elnézést, hogy így ismeretlenül Neked szegezem a kérdést, de őszintén érdekel, hogy nem szégyelled magad? Kicsit sem?
Ugyan én nem szerepelek olyan előkelő helyen a magyar milliárdosok listáján, mint Te, de azért tudom, milyen egyedülálló, kellemes megjelenésű, komoly egzisztenciájú, ismert vállalkozónak lenni, s azt az alapvető tényt le kell fektetnem, hogy ilyen paraméterekkel nincs gondja az embernek a társkereséssel

– kezdi bejegyzését Felföldi József, aki úgy véli, semmiféle társkereső műsorra nincs szüksége egy Jákobhoz hasonló férfinek.

Az édességgyáros csak találgatni tud, vajon azért vállalta-e a szereplést Jákob, hogy nagyobb ismeretséget szerezzen a márkájának és több körömlakkja fogyjon, vagy pedig azért, mert fizettek neki a műsorért? Utóbbi Árpa Attila esetén szerinte még érthető is, a színész be is ismerte korábban, a pénzért állt a kamerák elé, de Jákobot nem érti, miért süllyedt erre a szintre.

Tudod, ha azt szeretnéd, hogy többen ismerjenek, akkor lehetnének a vállalkozásodnak országos vagy nemzetközi jótékonysági programjai! Kiállhatnál egy jó ügyért, például a nők elleni erőszak felszámolása, az esélyegyenlőség megteremtése vagy akár a mellrák elleni küzdelem egy-egy olyan remek kezdeményezés lehet, ami tökéletesen passzolna a profilodba, ha már a nők millióira támaszkodva lettél az, aki ma vagy

– véli Felföldi József, aki szerint Jákob Zoltán a legjobb példa arra, hogy annak, akinek bő kézzel mért az Isten, tudnia kellene visszafelé is adni.