Felföldi József és Vajna Tímea

Felföldi József nincs jó véleménnyel Vajna Tímeáról: “olyan jól eljátszotta a szomorú özvegyet”

Bulvár Helyi hírek

A közéleti kérdésekben rendre megnyilvánuló debreceni nagyvállalkozó ezúttal a négy éve elhunyt Andy Vajna volt feleségéről, Vajna (született Palácsik) Tímeáról elmélkedett a Facebook-oldalán.

A közel 120 ezres facebookos és 104 ezres tiktokos követőtáborral rendelkező édesipari milliárdos úgy véli, Tímeát nem a szerelem vezérelte, csak egyszerűen megvárta, hogy a markában/nevén/számláján tudhassa örökségét. Ma meg már ismét feleség, az új neve pedig Palácsik-Ráthonyi Tímea.

Ha egyetlen kifejezést kellene találnom, akkor szerintem az a tisztességtelenség lenne. Palácsik Tímea nagy utat járt be Miskolctól Los Angelesig, s közben nem válogatott finnyás módon a szállítóeszközökben, mégis mindvégig megpróbálta azt a benyomást kelteni, hogy őt egy férfiban sem érdekelte a pénz, a pozíció, a lehetőség

– magyarázza Felföldi, hogy mi zavarja leginkább Vajna Tímeával kapcsolatban.

Vajna Tímea hozzáment milliárdos, debreceni származású párjához

A celebnek a két éve szintén elhunyt Damu Rolanddal való kapcsolatát nem minősíti, de Vajnára visszatérve kijelenti,

ez nem az a szerelem, ami életkort és kulturális különbségeket áthidalva az önzetlen szeretetre alapozva működik, hiszen Timike a férje betegsége alatt és már az előtt is folyamatosan távol volt, utazott, nagyjából nem törődött az egyre betegebb öregemberrel, akinek ő örök hűséget fogadott.

Majd még keményebb hangnemre vált:

Aztán meghalt a hetven pluszos férj, s Timi végre hazatért, na nem azért, mert erre vágyott, hanem mert míg ment a Vajna-vagyon feletti marakodás, addig vigyázni kellett az értékekre, a házra, mindenre, amit pénzzé lehetett tenni. Emlékszem, akkoriban még interjút is adott Vajna úr egykori csatornájának, a TV2-nek. Nagyon sírt, olyan jól eljátszotta a szomorú özvegyet.

Felföldi József szerint a legtöbben nem a pénzt vagy az amerikai álmot sajnálják ettől a hölgytől, mert hát kit érdekel, annyi oligarcha van itt Magyarországon is, aki a magyarok pénzén, a magyarok orra előtt urizál.

Ebben a sztoriban a képmutatás a legzavaróbb s az, hogy Tímea még ennyi idő után is azt várja, higgyük el, ő Miskolcról Miamiba a saját tehetségén jutott el

– “hát nem” – zárja bejegyzését a debreceni vállalkozó.

Még több Felföldi:

“Nem szégyelled magad? Kicsit sem?” Felföldi József debreceni milliárdos kiosztotta Jákob Zoltánt

Felföldi József szerint Böjte Csabának már rég nyugdíjba kellett volna mennie

Felföldi József: még a debreceni városvezetésben is van olyan, aki nem szeretne akkumulátorgyárat