“Kósa Lajos átverte a választóit”, válaszokat várnak tőle

Helyi hírek

Magyarázatot várunk Kósa Lajostól: szerzett-e diplomát, nyelvvizsgát azóta, hogy korábban átverte a választókat? – közölte Varga Zoltán, a DK frakciószóvivője, az ellenzék debreceni országgyűlési képviselőjelöltje.

Varga Zoltán vasárnap szúrt oda választási riválisának, hogy “diplomát és nyelvvizsgákat hazudott“, majd a Debreciner hívta fel a figyelmet, hogy Kósa Lajos két cikluson át egyetemi diplomásként szerepeltette magát az Országgyűlés honlapján, emellett két középfokú nyelvismeretet is állított, miközben egyetlen nyelvvizsgája sem volt. Az említett lap képernyőfotót is közölt a parlamenti honlap korábbi állapotáról, amin valóban nincs feltüntetve, hogy Kósa csak abszolutóriumot szerzett a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen, de diplomát nem.

A Demokratikus Koalíció debreceni országgyűlési képviselőjeként és Kósa Lajos kihívójaként magyarázatot várok Kósa Lajostól, szerzett-e diplomát, nyelvvizsgát azóta, hogy korábban átverte a választókat? Ha igen, hol, mikor, melyik egyetemen, ha pedig nyelvvizsgát szerzett, milyen nyelvből? Kósa Lajos és fideszes barátai nagyon hangosan tudnak kiabálni minden más esetben, kíváncsiak lennénk rá, hogy ők mennyire viselkednek példamutatóan. A választókat átverni, hazudozni tipikus fideszes tempó, de mi nem fogjuk szó nélkül hagyni ezt a magatartást, és minden egyes hazugságról lerántjuk a leplet.

Kósa Lajos nem biztos, hogy ráér válaszolni, mert nagyon úgy tűnik, már a február 4-én kezdődő téli olimpia lázában ég: