Jákob Zoltán 110 milliós Ferrari

A Nagy Ő producere állítja: nem a pénze miatt imádják a nők a milliárdos Jákob Zoltánt

Bulvár

Még soha egy Nagy Ő kegyeiért sem szálltak ennyien versenybe, mint Jákob Zoltán esetén, de állítólag nem azért, mert ő az ország egyik leggazdagabb embere.

A Ripost bejutott A Nagy Ő című műsor forgatási helyszínéül szolgáló turai kastélyba, ahol több érdekességet is megtudott Kirády Attilától, a műsor kreatív producerétől Jákob Zoltánról, az idei évad főszereplőjéről. Szerinte a milliárdos üzletember egy klasszikus Nagy Ő, akiért minden szempontból rajonganak a hölgyek.

Már a jelentkezők számában is látszott, hogy ebben a szériában valami új, valami egészen más fog történni, mint eddig. Jóval több hölgy próbált szerencsét, mint az előző évadokban. Azt persze nem tudhattuk, hogy Zoli esetében az érzelmi túlfűtöttség, vagy más indokok vezették a lányokat, de mostanra kiderült, hogy a bekerült hölgyek mindegyike valójában szereti Zolit és kedvelik a személyiségét is

– nyilatkozta Kirády Attila, aki úgy látja, nem a pénz motiválta a jelentkezőket, nem azért vannak ott, mert egy gazdag emberhez szeretnének feleségül menni. A nők imádják őt, Jákob Zoltán pedig mindent meg is tesz annak érdekében, hogy kényeztesse a jelentkezőket. Igazán exkluzív, a korábbi szériákban nem jellemző randevúkat szervez számukra.

Többek között magánrepülővel viszi a hölgyeket külföldi álomrandikra, vagy éppen luxusjachttal szelik a Balaton habjait. Ezek a programok tulajdonképpen előrevetítik azt az életet, ami majd a kiválasztott hölgyre vár. Talán ez indukálja, hogy az idei széria ‘versenyzői’ jóval keményebben küzdenek, mint a korábbiak

– folytatta a műsor kreatív producere, aki azt is elárulta, több új eleme is lesz az idei évadnak, amelyek még izgalmasabbá és látványosabbá teszik a műsort.