Jákob Zoltán 110 milliós Ferrari

Jákob Zoltán Versace tányérból eszi a rakott krumplit

Bulvár

A soron lévő Nagy Őnek van pár Versace tányérja és evőeszköze, szeretné, ha ő és párja evés közben is azt éreznék, kiváltságosak.

A ripost vette észre, hogy Lékai-Kiss Ramóna, A Nagy Ő műsorvezetője olyan felvételeket osztott meg 24 órán át elérhető Instagram-történetében, melyek azt mutatják be, milyen fényűző körülmények között él Jákob Zoltán. Zajlanak a műsor forgatásai, Rami pedig A Nagy Ővel ebédelt. Rakott krumplit ettek, de nem akármilyen hétköznapi módon: Versace evőeszközzel egy arany tálcáról.

Csak egy darab villa 180 ezer forintba kerül, egy teljes Versace étkészlet ára pedig elérheti a 11 millió forintot is.

Valóban van néhány, vagyis jó néhány Versace cuccom

– mondta Jákob Zoltán, aki nagyon szereti ezt a márkát, melynek ruhái, tárgyai és kiegészítői is a valódi luxus érzésését nyújták neki, és ő ezt szeretné biztosítani leendő választottjának is. Teljes étkészlete azonban nincs, mindenből csak 2-2 darabot vásárolt maga és jövendőbelije számára.

Azzal a céllal, hogy amikor majd megtalálom életem párját, megadhassam a módját egy kettesben elköltött reggelinek, ebédnek, vagy vacsorának. Szeretném, ha a hölgy érezné, hogy mi ketten kiváltságosak vagyunk

‒ fogalmazta meg véleményét Magyarország 37. leggazdagabb embere, a következő Nagy Ő, aki korábban már kifejtette, nem bánja, ha a pénzéért is szeretik a nők.