Jákob Zoltán 110 milliós Ferrari

A milliárdos Jákob Zoltán lesz a következő Nagy Ő

Bulvár

Árpa Attila után nem egy újabb sztár kegyeiért versenyezhetnek a nők, hanem egy milliárdos üzletemberéért.

Jákob Zoltán az ország 37. leggazdagabb embere. A Blikk információi szerint hamarosan új szerepben próbálja ki magát a sikeres üzletember, hiszen ő lesz a következő Nagy Ő. Jákob a világhírű műkörömépítő márka, a Crystal Nails tulajdonosa, vagyona 43,2 milliárd forintra becsülhető. Húsz évvel ezelőtt még építészmérnökként dolgozott, de aztán bekerült a szépségiparba, ma pedig már szerte a világon ismerik a márkáját, a Crystal Nails-t, de van egy sikeres ingatlanfejlesztő cége is.

Amellett, hogy rendkívül jó partinak számít, kifejezetten sármos is, biztosan sok hölgy szeretne majd megküzdeni érte.

A szerkesztők már elkezdték a castingot. Több lány ismerősöm mesélte, hogy a közösségi oldalaikon üzenetben már megkeresték őket a készítők, hogy szeretnének-e jelentkezni a műsorba, ezzel esélyt adva annak, hogy elnyerjék egy híres személy kegyeit

– mondta a lapnak egy informátor.

Jákob Zoltán a magánéletében nem annyira sikeres, mint az üzletiben. Többször volt már házas, egy fia és két lánya van. Egy ideje egyedül él és készen áll arra, hogy megtalálja az igazit. Korábban arról beszélt, ki tudja szűrni, ki az, akit csak a pénze érdekel és azt is elárulta, néha szeretné, ha el tudná rejteni a vagyonát, mert amikor ez kiderül, minden megváltozik.

Fotó: Facebook/zoli.jakob