B. László: “Ezerszer is elmondom, ha kell, hogy nem bántottam Fannit”

Ország

Nem született ítélet VV Fanni gyilkosságának ügyében csütörtökön. A bíróság azt sem zárja ki, hogy a vádlott, B. László akár igazat is mondhat.

Újabb tárgyalással folytatódott Novozánszki Fanni eltűnési ügye, ezúttal sem született ítélet.

Dr. Farkas Gabriella bírónő több tanút, köztük Kocsis Tibor rendőrnyomozót immáron másodszor idézte be, hogy kifaggassa többek között arról, hogy a vádlott, B. László a wifi-adatok alapján járt, avagy nem járt Szalkszentmártonnál. A válasz azért kiemelten fontos, mert az FBI jelentése szerint ott dobhatták a Dunába az egykori valóságshow-szereplő holttestét – írja a 24.hu.

Ezzel szemben a védelem azt állítja, a vádlott nem járt ott. A nyomozó elmondta, ő sem látott a helyszínen wi-fi átjátszót, de azt is elmondta, az FBI nyomozati anyagát nem áll módjában felülbírálni. Kérdés maradt az is, miért nem nyomoztak Fanni telefonja után, ami még eltűnését köveőten is aktivitást mutatott. A nyomozó válasza erre annyi volt: “Nem tudom.”

Felmerült egy németországi szál is, mely szerint Fanni akár még életben is lehet, Németországban kényszerítik prostitúcióra, amit egy ott örömlányként dolgozó hölgy állított a vádlott nagybátyjának.

Ügyvédként sokféle emberrel találkozom, rengeteg kapcsolatom van. Nemrég egy örömlányként dolgozó ismerősöm hazajött Németországból, és azt állította, Fanni odakint van, fogva tartják és dolgoztatják

– mondta a 24.hu-nak az ügyvéd nagybácsi, Dr. Brodmann Péter, aki szerette volna, ha ennek utánajár a rendőrség, de a hölgy megijedt, és azóta nem éri el.

Ennek ellenére a legtöbb jel mégis B. László bűnösségére utal, elég csak a véres autójára, az ott talált véres kötélre vagy arra a síkesztyűre gondolni, amin Fanni hajszálát azonosították. Nem is beszélve a gyanús szavakról (pl. vízihulla, melyik országban nincs kiadatás), amikre az interneten keresett rá B. László Fanni eltűnésekor.

B. László a lapnak nyilatkozva elmondta, ártatlan az emberölési ügyben.

Ezerszer is elmondom, ha kell, hogy nem bántottam Fannit. Engem egész egyszerűen palira vettek. Kapóra jöttem, hogy elvigyem a balhét, mert valakinek vagy valakiknek más terve/tervük volt Fannival, dolgoztatni akarták.

B. László továbbra is tartja magát ahhoz, hogy Fannit átadta két BMW-s férfinak, és itt véget is ért a szerepe az ügyben. A tárgyalás márciusban folytatódik.