Megtört VV Fanni feltételezett gyilkosa

Ország

Bevált a számítás: a rendhagyó, tárgyalótermen kívüli helyszíni tárgyalás megtörte VV Fanni feltételezett gyilkosát, B. Lászlót.

A gyilkossággal gyanúsított férfi négy év után először zökkent ki a látszólagos nyugalmából, eddig a csaknem négy év alatt minden vallomásában nagyon összeszedett volt. Tegnap azonban, a helyszíni tárgyaláson négy év után újra azon a helyen járt, ahol VV Fannit meggyilkolhatta.

B. László ügyvédjével érkezett ahhoz a házhoz, ahonnan a férfi elhozta VV Fanni holttestét. Ahogy haladt lefelé a parkolóba vezető lépcsőn, izzadni kezdett, a bírőnő keresztkérdéseire pedig a férfi egész teste remegni kezdett, hangja is bizonytalanná vált. Próbálta kontrollálni az érzelmeit, de – ahogy a Borsonline írja – jól látható volt, hogy remegnek a papírok a kezében, amin egészen addig nem tudott uralkodni, amíg újra az utcára nem lépett. Bár összeszedettnek és nyugodtak kívánt mutatkozni, 2017 óta most először lehetett látni rajta bármiféle érzelmet.

A rendhagyó tárgyalás a Rákos-pataknál folytatódott, ahol B. László elmondása szerint utoljára élve látta Fannit. A lány testét itt adta át két idegen férfinek, akik azt mondták neki, majd ők “vigyáznak rá”. B. László itt hadarva beszélt, gesztusaiból arra lehetett következtetni, hogy nagyon kényelmetlen számára a szituáció.

Szeptember végén egy újabb helyszíni tárgyalás vár B. Lászlóra: végigjárják autóval a Siófokra vezető útvonalat, azt, amit a feltételezett gyilkos is megtett 2017 novemberében. A külső tárgyalás utolsó helyszíne egy dunai stég lesz, ahonnan az FBI szerint végleg nyoma veszett Fanni testének – írja a lap.

(Fotó: Ripost)