Tragikus körülmények között elhunyt Babicsek Bernát, a Barátok közt, a Jóban Rosszban és a Szeress most! színésze

Ország

Tragikus körülmények között, 42 éves korában elhunyt Babicsek Bernát színész és harmonikaművész, aki leginkább a Szeress most!, a Barátok közt és a Jóban Rosszban című sorozatokból volt ismert – írja a Blikk az Irigy Hónaljmirigy Facebook-bejegyzésére hivatkozva.

Fájó szívvel, összetörve búcsúzunk barátunktól, kollégánktól Babicsek Bernát harmonikaművésztől, aki a mai napon tragikus körülmények között itt hagyott minket. Ő játszott a Szívósszemű Márta című dalunkban, és vendégünk volt az azt követő SYMA koncertünkön. Egy tehetséges művészt és barátot vesztettünk el a mai napon! Őszinte részvétünk a családjának!

– közölte a zenekar a szomorú hírt.

Nem hivatalos információk szerint Babicsek Bernát annak a solymári tűzesetnek az áldozata, amelyről szombat délután számolt be honlapján a katasztrófavédelem:

Január elsején 15:45-kor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Solymáron, a Cserje utcában halálos lakástűz történt.

A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá. Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak. A negyven négyzetméteres nappalival egybeépített konyhában a tűzhely és annak környezete izzott korábban. Tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség. Nem zárható ki, hogy füstmérgezés vezetett a tragédiához. A tűz pontos keletkezési helyét, idejét és okát a katasztrófavédelem vizsgálja.

Fotó: Facebook/Babicsek Bernát