Mégis be volt oltva Csollány Szilveszter

Ország
Koronavírus

Most derült ki, az első hírekkel ellentétben mégis be volt oltva koronavírus-elleni vakcinával Csollány Szilveszter, aki koronavírus fertőzéssel került kórházba.

A sportolóról eddig mindenki azt hitte, nem vette fel az oltást, mert nem hitt benne, közösségi oldalán többször is megosztotta például Gődény “tanait” is. Ezért is vélték úgy, azért van ilyen súlyos állapotban, mert nem volt beoltva. Egy orvos azonban azt állítja, egydózisú Janssen-vakcinát kapott, mielőtt kórházba került.​

Oltott volt. A család orvosa hívott, segítséget kérve. Pont azért, mert a helyi ellátóban az antikoagulációs terápia beemelésével (a heparin hatását ugye, mi elég jól kikutattuk) a nővéremék 25 százalék mortalitással kezelik a COVID-betegeket. De a Korányiban az ország egyik legjobb COVID-orvosa kezeli. Itt és most, kérem, mellőzzük a fals infókat. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján

– írta Letoha Tamás egy kommentben. A kutatóorvos már 20 éve dolgozik együtt a Pfizerrel, azt mondta, hogy közvetlenül Szilveszter kezelőorvosától tudta meg, hogy Janssen vakcinát kapott.

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy az olimpikon nem sokkal a kórházba kerülése előtt vette fel az oltását, így gyakorlatilag ki sem tudott alakulni a megfelelő védelem a szervezetében – írja a promotions.hu.