Gődény posztjait osztogatta Csollány Szilveszter, baráti lecseszést kapott az ismert gyermekorvostól

Ország

Hétfőn derült ki, hogy súlyos állapotban van a koronavírus miatt az olimpiai bajnok, Csollány Szilvesztert kórházban kezelik.

Dr. Novák Hunor, a közösségi média legaktívabb gyermekorvosa Csollány Facebook-oldalán kiszúrta, hogy az olimpiai bajnok tornász a járványszkeptikus Gődény György “tanait” osztogatta. El is mondta a magáét:

Egy fotó Csollány oldaláról – ezért veszélyes a gődényista áltudomány

Csollány Szilveszter, fiatalkorom egyik csodált hőse élet és halál között, lélegeztetőgépen. Megnéztem: Facebook oldala tele van a legdurvább oltásellenes álhírekkel, “Doktor” Gődény bejegyzésekkel, a Hihetetlen Magazin antivaxxer összeesküvés elméleteivel, kis billgéc-ezéssel. És persze a csodaszer: a minden gombát, baktériumot és vírust IS elölő csoda étrendkiegészítő.

Az oltásellenes propaganda, a gődényista áltudomány életveszélyes, ezért küzdök ellene régóta. 1-1 poszt vagy megosztás életeket menthet, vagy épp vehet el – attól függ…

Novák Hunor nem szeretné, ha Csollány Szilveszter is úgy járna, mint Kóbor János – derül ki a posztból, majd szeretettel figyelmezteti a sportolót:

Szilveszter, átvertek! Szilveszter, tévedtél – de ez nem érdekel, csak gyógyulj meg mihamarabb!