Rabosítottak egy momentumos képviselőt, mert zebrát festett az iskola mellé

Ország

Szemző Áront gyanúsítottként idézték be a Budaörsi Rendőrkapitányságra, ahol rabosították: képeket készítettek róla és ujjlenyomatot vettek.

Szemző 2019 szeptemberében háromdimenziós zebrát festett fel az útra egy budakeszi iskola mellett, mert a forgalmas intézmény mellett egyetlen gyalogátkelő sem volt. A helyszínre kivonult a rendőrség is, mert szerintük a festés bűncselekmény volt. Kondory Tamás, a Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft. ügyvezető igazgatója akkor azt mondta, hogy az akció rongálás volt, mert a felfestett zebra nem szabványos.

A momentumos politikus most azt írta, hogy a sok autó miatt szükséges volt a forgalom lassítása.

“Fontos megjegyezni, hogy én nem önkényesen jelöltem ki oda gyalogátkelőt, ez már megtörtént régebben, én csak meghallottam a budakesziek szavát, felgyorsítottam a folyamatot és cselekedtem a lakók érdekében.”

– írta Szemző Áron.

A képviselő azt is hozzátette, hogy nem követett el bűncselekményt, ezért a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett, és ügyvédet fogadott. Bejegyzésében kiemelte, hogy a rendőrök végig nagyon korrektek voltak vele.

24.hu

1 thought on “Rabosítottak egy momentumos képviselőt, mert zebrát festett az iskola mellé

  1. Így jár minden idióta, aki nem tudja, mire valók a szabályok. A balesetveszélyes 3 dimenziós zebra az újhullámos balfék agyszüleménye, ne csodálkozzon a következményeken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük