Felföldi József és Papp László

Felföldi József Papp László újraválasztása mellett kampányol

Helyi hírek

Felfedte lapjait Felföldi József édességmilliárdos, és bár rendre kritizálja a Fidesz és a kormány dolgait, végül Papp Lászlónál nem tudott jobb jelöltet ajánlani követőinek.

Felföldi József vele készült interjúnkban is fideszes érzelműként definiálta magát, így sokak számára nem tűnhet meglepetésnek, hogy a június 9-ei választás előtt a kormánypárti polgármester újraválasztássa mellett korteskedik.

“Nem szégyelled magad? Kicsit sem?” Felföldi József debreceni milliárdos kiosztotta Jákob Zoltánt

Felföldi szerint pezseg a város. Úgy látjak, “gombamód szaporodnak az új beruházások, folyamatosan nő a népesség, szépül a környezetünk, megbecsüljük, ápoljuk, és mindenki számára élvezhetővé tesszük a zöld területeinket, pont ugyanúgy, mint a kultúrát, ami szintén új erőre kapott, virágzik a városban”.

“Utak épülnek, s egyre több a kerékpársáv. Évről évre kicsit többet nyújt a tömegközlekedés. Átalakulnak az utcaképek. Hol vannak már a régi, leamortizálódott épületek, a szűk kis utak, a rossz környékek?
Fejlődik a turizmus. Már korántsem csak a Nagytemplom az egyetlen látványosságunk, amit vendégként érdemes volna megnézni. Az új attrakciókkal együtt pedig megjelentek az új, színvonalas szolgáltatók, akik nem mellesleg rengeteg embernek adnak munkát a közösségben. A fejlődés élvonalában pedig ott van az ipar. Soha nem volt még ennyi munkahely a térségben!
Hogy mindez minek köszönhető?”

Felföldi József szerint Papp Lászlónak, aki “csendben, alázattal és becsülettel” végzi munkáját.

“Papp László polgármester nem nyomja nap mint nap az emberek arcába, hogy mit is tett eddig értük. Nem kérkedik, nem tulajdonítja magáénak azokat a sikereket, amiket egyébként együtt élünk meg. Csendben végzi a dolgát, s a hivatásának megfelelően valóban a közt szolgálja!”

– véli Felföldi József, aki most az akkumulátorgyárak kérdéséről nem értekezik bejegyzésében.

Még több Felföldi:

Felföldi József: én nagyon sajnálom Schobert Norbit

Keményen beleszállt Orbán Viktorba Felföldi József debreceni nagyvállalkozó