Debrecziner Gourmet Fesztivál 2024

Debrecziner Gourmet Fesztivál 2024: ínycsiklandó falatokkal várják idén is az érdeklődőket

Gasztro Helyi hírek Party Zone

2024 nyarán 8. alkalommal rendezik meg a Nagyerdőn a Debrecziner Gourmet Fesztivált. Június 14. és 16. között az ország legkiválóbb éttermei és séfjei gyűlnek össze Debrecenben, hogy megmutassák, milyen magaslatokban tart most a gasztronómia csúcsa Magyarországon. Debrecen legjobb éttermei mellett vendégkiállítóként sztárséfek is bemutatkoznak. Legyen szó akár fine dining éttermekről, bisztrókról vagy food truckokról, biztosak lehetünk benne, hogy folyamatosan új utakat keresve, merészen fűszerezett kreativitással készítik el fogásaikat. A háromnapos találkozó látogatóit az ínycsiklandó falatok, az izgalmas textúrák és a különleges alapanyag-párosítások mellett fantasztikus desszertek, kézműves sörök, minőségi borok és formabontó koktélok várják.

Debrecziner Gourmet Fesztivál 2024

A 2018-ban alapított Debrecziner Gourmet-díjat ezúttal is a közönség szavazatai alapján viheti majd haza a legjobb kiállító. Akikkel már biztosan találkozhat a fesztiválközönség: Iszkor (Mályinka), Páva (Székelyudvarhely), Bobajka (Tarcal), Almavirág (Derecske), Horgonyzó (Tiszalök).

Színvonalas zenei élményből sem lesz hiány: szombaton Palya Bea és zenekara, vasárnap a Zaporozsec lép fel a Debrecziner Gourmet színpadán. A nagyerdei ízutazásra már elérhetők az early bird jegyek a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. honlapján és a Kölcsey Központ jegypénztárában.

Debrecziner Gourmet Fesztivál 2024

Fotók: Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft.

Ilyen volt a tavalyi:

Nitrogénes fagylalt, marhabontás, különleges gasztroélmények – fotókon és videókon a Gourmet Fesztivál második napja