Bodnár Zoltánné Debrecen megütött nő

Megütött nő az akkumulátorgyáras fórumról: “Megengedhetetlen, hogy egy csürhe minden debreceni ember nevében, ordítozva különböző kijelentéseket tett”

Helyi hírek

Az önkormányzati médiának nyilatkozott Bodnár Zoltánné, akit egy férfi megütött a pénteki, második akkumulátorgyáras közmeghallgatáson.

A bántalmazás akkor történt, amikor a nő arról beszélt, hogy ne legyünk álszentek, hiszen mindannyiuknál van mobiltelefon, abban pedig akkumulátor. Ekkor szakadt el a cérna egy, az akkugyárat ellenző férfinál, aki fordulásból, tenyérrel nyakon/arcon ütötte a nőt.

Bodnár Zoltánné az önkormányzati médiának arról beszélt, azért ment el a közmeghallgatásra, hogy “értelmes kérdésekre értelmes választ” kapjon, és tájékozódjon arról, mi a valóság, de nem ezt kapta.

Ezzel szemben – mint fogalmazott – alkotmányos jogomban korlátozták azzal, hogy egy közmeghallgatáson nem tudott úgy részt venni, hogy azt kapja, mint aminek az a célja és való szerepe lett volna.

Akkumulátorgyár: “A Fidesz használja gazdasági haszonszerzésre a debreceni embereket”

Bodnár Zoltánné szerint “megengedhetetlen és elfogadhatatlan, hogy egy csürhe minden debreceni ember nevében, ordítozva különböző kijelentéseket tett”. Úgy hiszi, a debreceni polgárok véleménye teljesen más. Debreceni polgárként szeretné, ha hozzájárulhatna a döntéshozatalhoz, és hogy a véleménye kihatással legyen bármi másra. Azt viszont kikéri magának, ha ebben valaki meggátolja.

Bodnárné – aki feljelentést tett támadója ellen – úgy véli, “mindannyiunknak közösen el kell utasítanunk ezt a fajta magatartást”. Arra szólít fel mindenkit, hogy utasítsa el ezt a fajta magatartást, mert ez sem politikában, sem emberi viselkedésben, sem magánéletben nem állja meg a helyét.