Mészáros Lőrinc cégcsoportja adott munkát Várkonyi Andrea friss vállalkozásának

Gazdaság

A Mészáros-csoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázaton dolgozott Várkonyi Andrea új cége.

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Mészáros Csoport a WhiteDog Mediát bízta meg jótékonysági programjának kreatív fejlesztésével és menedzselésével, minden ügynökség életében rendkívüli, amikor egy ilyen nemes célért dolgozhat. A pályázat bírálóbizottságába természetesen szakmai, támogatói és ügynökségi oldalról is érkeztek delegáltak

– nyilatkozta a 24.hu-nak Várkonyi Andrea műsorvezető-üzletasszony.

Mint a lap írta, a cél nemes, iskolákat támogatnak nemcsak nagy értékű digitális tantermek kialakításával, hanem a tanárok informatikai továbbképzésével is. A pályázat lezárult, honlapjuk szerint öt iskola örülhet digitális tanteremnek és tanári továbbképzésnek.

Mészáros Lőrinc ügyvédje vett egy focicsapatot

A 24.hu emlékeztet, Várkonyi Andrea műsorvezető-üzletasszony tavaly augusztusban otthagyta Mészáros Lőrinc akkor válófélben lévő feleségének csatornáját, a Life TV-t, és saját vállalkozást indított. A kicsit több mint öt hónapja alapított, Várkonyi 76 százalékos többségi tulajdonában lévő Whitedog Media Kft. horgára máris nagy hal akadt: a reklámügynökségi tevékenységgel foglalkozó cég ügyfelei között tudhatja a Mészáros Csoportot is. Mindez persze annak fényében talán kevéssé meglepő, hogy az Érdről indult, az Opten szerint nyolc főt foglalkoztató vállalkozás mindössze pár hetesen egy olyan Andrássy úti palotába költözött, amely történetesen Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz köthető – fogalmaz a lap.

Várkonyi Andreáról és Mészáros Lőrincről a Telexen jelent meg egy októberi közös fotó, amin az üzletasszony és a felcsúti milliárdos – vélhetően biztonsági emberek gyűrűjében – a budapesti New York Café előtt várakozik.

Várkonyi Andrea új cége egy Mészáros Lőrinchez köthető villába költözött

A Mészáros-csoport annak ellenére kötött szerződést Várkonyi cégével, hogy van saját, bejáratott kommunikációs cége, valamint hogy a Whitedog egy mindössze pár hónapos, fellelhető referenciákkal és honlappal nem rendelkező ügynökségnek számított.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük