Király Viktor

Ez volt a baj Király Viktor házasságával

Bulvár

Király Viktor elárulta, hogyan tudták helyrehozni a házasságukat, és azt is, mi volt a gond.

Viharos időszak áll az énekes mögött, aki egy évvel ezelőtt költözött el otthonról és vált hétvégi apukává. A válás azonban nem volt opció számára, mindent megtettek a feleségével együtt annak érdekében, hogy rendezzék kapcsolatukat. Ma már újra együtt élnek hármasban, kisfiukkal együtt.

Király Viktor a Blikknek mondta el, hogy már tisztában vannak azzal, hogy mi okozta a magánéleti válságot: a gyermekük születése után eltűnt a romantika az életükből, mert Anitával nem jutott elég idejük egymásra. Most együtt tesznek érte, hogy ez még egyszer ne forduljon elő. Ennek érdekében nemcsak hármasban, de kettesben is szerveznek programokat.

Nem könnyű a munkát, a családot és a házasságot összhangba hozni, de rájöttünk, férfiként és nőként is muszáj együtt lennünk, mert ez eddig elmaradt. Most azon vagyunk, hogy legyenek rendszeres randi estéink, amikor csak egymásra fókuszálunk

– nyilatkozta a lapnak az énekes, aki nemrég töltötte be a 40. életévét. Ezt egy mérföldkőnek, egy új élet kezdetének érzi. Nemcsak a házasságát hozta rendbe, egészségét is igyekszik helyreállítani Király Viktor, mert az utóbbi stresszes időszakban sokat hízott. Egy ideje azonban életmódváltásba kezdett, az egészséges étkezésnek és sportolásnak köszönhetően már több mint 10 kilót fogyott.

A Debreceni Egyetemen járt Király Linda és Király Viktor