Árpa Attila és Pintér Tibor a Sztárboxban

Sztárbox: óriási küzdelmet hozott Árpa Attila és Pintér Tenya meccse, Molnár Áron gyorsan lerendezte Józan Lászlót

Bulvár

Az RTL-en futó Sztárbox december 3-ai elődöntőivel kialakultak a jövő heti finálé párosításai. Molnár Áron a papírformának megfelelően TKO-val verte kollégáját, Józan László – Józan stábja bedobta a törölközőt a ringbe, miután a színész megrendítő ütések sorozata után gyakorlatilag elfogyott. Nagyot csatázott Nyári Dia és Dobos Evelin, végül pontozással Dobos bizonyult jobbnak. A nehézsúlyúak mezőnyében a két 50 körüli legény közül Árpa Attila bizonyult stabilabbnak, Pintér Tiborra többször rá is kellett számolnia a bírónak.

Érvényesült a papírforma Molnár Áron és Józan László Sztárbox-elődöntőjében. Molnár Áron fölénye szinte azonnal kidomborodott. Józan ugyan próbálta balegyeneseivel feltartóztatni, ám amint Molnárnak sikerült közel kerülnie hozzá, úgy eltalálta egy bal csapottal, hogy azonnal számolni kellett a Keresztanyu színészére. A jelenet aztán kisvártatva megismétlődött, Molnár újra keményen fültövön ütötte egykori vígszínházas kollégáját, aki bár nem került padlóra, a bíró ismét rászámolt. Józan Laci edzője ekkor döntött úgy, hogy bedobja a törölközőt, teljesen jogosan. Józan Lacit ugyan nem ütötték le, de annyira egyértelműnek tűntek az erőviszonyok, hogy felesleges lett volna kitenni egy nagyobb verésnek.

A Sztárbox második elődöntőjében Dobos Evelin és Nyári Dia küzdött meg azért, hogy döntőben találkozhasson Berki Mazsival a női bajnoki címért. Az első menetben Dobos Evelin akarata érvényesült, a másodikban Nyári Dia ritmust váltott, és ő tűnt a dominánsabbnak. A harmadik Kovács Kokó István szerint nagy szoros volt, a negyedik pedig már leginkább egy Rocky-film végjátékára hasonlított, Evelin és Dia az utolsó erejükkel, a védekezéssel már mit sem foglalkozva folyamatosan ütötték egymást. A bírók döntése szerint Dobos Evelin hatékonyabban tette ezt: az egyik pontozó ugyan döntetlennek látta a meccset, a mások kettő 39-37-es pontozással neki ítélte a győzelmet.

Árpa Attila és Pintér Tibor meccsén óriási erejű ütések indultak útnak, még ha az igazán pontos találatok várattak is magukra. A második menetben tovább zuhogtak a pörölycsapások, és a jobban védekező Árpa Attila fokozatosan fölénybe került, miközben szemmel láthatóan mindkét versenyzőnek rohamosan fogyott az energiája. A harmadik menetben alakult ki a legnagyobb különbség, Árpa többször is megfogta Tenyát, akire egy kemény sorozat végén rá is számolt a bíró, igazi megváltás volt a gongszó az ország legismertebb lovas színésze számára. A negyedik menetre meglehetősen kifogytak a szuflából a küzdő felek, Tenya olykor teljesen leengedte a kezét, de szerencséjére Árpa Attila sem volt már olyan állapotban, hogy nagy rohamokat indítson. Pontozásos győzelme így is egyértelmű volt, így az 52 éves producer-színész lesz Brasch Bence ellenfele a jövő vasárnapi nehézsúlyú döntőben.

 

A Sztárbox december 10-ei döntőjének párosításai:

Nők: Berki Mazsi – Dobos Evelin

Férfiak, középsúly: Molnár Áron – Rácz Jenő

Férfiak, nehézsúly: Árpa Attila – Brasch Bence

Előző adások:

Sztárbox: Istenes Bence nem gratulált az őt legyőző Rácz Jenőnek, mert a séf “ordenáré dolgokat” kiabált neki meccs közben

Dráma a Sztárboxban: Kabát Pétert úgy kiütötték, hogy alig tért magához

Sztárbox: Árpa Attila csúnyán elverte Nagy Ervint – videók