Sztárbox: Istenes Bence nem gratulált az őt legyőző Rácz Jenőnek, mert a séf “ordenáré dolgokat” kiabált neki meccs közben

Bulvár

Már az elődöntőket vívták az RTL-en futó Sztárbox celebjei vasárnap este. A három meccs közül ezúttal csak egy végződött kiütéssel.

Az első találkozón Berki Mazsi aktívabban és pontosabban bokszolt ellenfelénél. A Sztárbox szakmai supervisora, Kovács Kokó István szerint az eddigi legszínvonalasabb női mérkőzést láthatták a nézők, ahol Janicsák Vecának is voltak szép ütései, de Berki Mazsi sokkal jobb lábmunkával és védekezéssel, több találattal az énekesnő fölé kerekedett. Ennélfogva nem volt meglepő a pontozók döntése, akik egyhangúan Berki Mazsit hozták ki győztesnek, így ő jutott be elsőként a Sztárbox döntőjébe.

 

Szegedi Fecsó oroszlánként vetette rá magát ellenfelére és folyamatosan ütésekkel sorozta, ezek azonban Bence fedezékén landoltak. Bár sem megfogni, sem megijeszteni nem sikerült a színészt,  Kokó szerint az első menetet talán még el is vihette a vehemensen küzdő üzletember. Szegedi a második menetben sem vett vissza a tempóból, Braschon azonban ezúttal is látszott, hogy nagyon iskolázott bunyós, ügyesen tért ki a támadások elől, és közben pár pofont is kiosztott. Végül pedig Fecsó éppen úgy végezte, ahogy KKevin: az egyik támadása közben Brasch Bence egy jobbegyenessel úgy keresztbe verte, hogy a kombináció többi ütésére már nem is igazán volt szükség: Fecsó a földre rogyott, és bár fel tudott tápászkodni, egyáltalán nem úgy festett, mint aki folytatni tudná, a pedig bíró kiszámolta őt.

A középsúlyban Istenes Bence és Rácz Jenő csapott össze, és ahogyan az előzetes üzengetések (Istenes Bence egy rasszista rajongói kommentet is megosztott az Instáján, ami Rácz Jenőnek érthető módon nem igazán tetszett) alapján arra számítani lehetett, parázs mérkőzést láthatott a közönség.