Árpa Attila

Ezért állították meg a rendőrök Árpa Attilát

Bulvár

Az interneten aggódni kezdett valaki, aki látta, ahogy Árpa Attilát megállítják a rendőrök az utcán. A színésznél egy szatyor is volt.

A Redditen jelent meg egy fotó pénteken, melyen az látható, hogy Árpa Attilát két rendőr “lekapcsolta” Budapesten. A Blikk nem szeretett volna tippelgetni, mi történt és mi volt a színész papírtáskájában, utánajárt az igazságnak, mielőtt bármilyen csúnya pletyka kapna szárnyra.

Nem gázoltam el senkit, részeg sem voltam. Nagyon sajnálom, hogy nem tudok ezzel kapcsolatban szaftos híreket mondani. A legizgalmasabb dolog ebben a történetben az, hogy egy bioboltban vásároltam, ami nem szokványos tevékenység részemről

– nyilatkozta a lapnak telefonon a színész-rendező, aki úgy emlékszik, azért állították meg, mert hangos volt a robogója, végül továbbengedték.

A papírtáskában pedig különféle vitaminok voltak, amiket az edzője javaslatára vásárolt. Árpa Attila is részt vesz ugyanis az RTL Sztárbox című műsorának friss évadában, erre készül teljes erőbedobással. A zacskó tartalmának legizgalmasabb része a perui feketelenmag-kivonat volt – osztotta meg az információt nevetve Árpa Attila.