Galambos Lajos

Nincs jól a börtönben Lagzi Lajcsi, már sétálni sem tud egyedül

Bulvár

Sem lelkileg, sem fizikailag nem érzi jól magát Galambos Lajos, már a napi sétára is kísérni kell, nehogy összeessen.

Az ország trombitása áprilisban vonult be a baracskai börtönbe, ahonnan hamar át is szállították betegsége miatt a berettyóújfalui börtönkórházba. Bár Lajcsi többször is kérte gyógyíthatatlan betegségére hivatkozva, hogy hadd ápolják őt otthon, ezt másodfokon is elutasította a bíróság szeptemberben, fellebbezni a döntés ellen nem lehet, így már biztos, hogy a zenésznek a börtönben kell letöltenie a büntetését.

Ítélete szerint 3 év 6 hónapot kell a rácsok mögött töltenie víz-, gáz-, és áramlopás miatt, de kedvezményekkel nagyjából egy év múlva már szabadulhat is. Ez azonban nem lelkesíti túlságosan a zenészt, nagyon számított arra, hogy betegsége miatt ennyi időt sem kell börtönben lennie.

A Bors úgy tudja, összetörte őt a hír, hogy nem engedik haza. A meggyengült fizikuma mellett a rosszkedv is kínozza, a lap információi szerint kedvtelen és nem hajlandó beszélni szinte senkivel. A családtagjait is megkérte arra, ne nyilatkozzanak az állapotáról a sajtónak. Annyit viszont lehet tudni, hogy folyamatosan romlik odabent az állapota, állandó orvosi felügyelet alatt áll, de már a napi sétáira is kísérőre van szüksége, nehogy összerogyjon közben.

Kezd bekattanni a börtönben Lagzi Lajcsi