Lagzi Lajcsi

Kezd bekattanni a börtönben Lagzi Lajcsi

Bulvár

A bv-intézetekben így mondják, ha valaki arra a szintre süllyed, mint Galambos Lajos, aki teljesen magába fordult, nem eszik és már alig kommunikál.

Egyre aggasztóbb a mulatós sztár állapota, aki április 26-a óta van a baracskai börtönben. Bár többször is kért halasztást, hogy egészségi állapota miatt ne kelljen bevonulnia, nem volt más választása. Azóta is a gyengélkedőn tölti napjait, de egyre rosszabbul van testileg és lelkileg is. Egy darabig pépes ételeket evett és kacsazsírt tett a teájába, hogy legyen valamennyi energiája, de már ez sem megy neki.

Sajnos ügyfelem már a pépesített ételeket is képtelen lenyelni. El lehet képzelni, hogy a bablevestől kezdve a rakott krumpliig milyen gusztustalan formákat öltenek a leturmixolt fogások. Nem szépítem: mint amikor egy moslékba mindent összeöntenek. Már előre öklendezett, amikor hozták az ételt neki, ezért úgy döntött, ezentúl pépesítve sem kéri

– nyilatkozta a Blikknek Galambos Lajos ügyvédje, dr. Csontos Zsolt, aki elmondta, ezentúl úgy kapja az ételt a zenész, mint mindenki más, de csak a folyékony halmazállapotú részeit fogyasztja el, a levesnek a levét, a pörköltnek a szaftját.

Lajcsi egyre rosszabbul van, az ügyvédje úgy látja, fizikai problémái miatt már lelkileg sem olyan erős, mint az elején, már alig kommunikál, ha valaki kérdez tőle valamit, egyszavas válaszokat ad, kezd magába fordulni, börtönszlenggel élve “bekattanni”.

Az ország trombitását néhány hónappal ezelőtt ítélték áram-, víz- és gázlopási ügyében három év, hat hónap letöltendő börtönre.