Galambos Lajos

A berettyóújfalui börtönkórházba került Galambos Lajos

Bulvár

Lagzi Lajcsi egy héttel ezelőtt vonult be a baracskai börtönbe, de máris elhagyta azt, mert kórházba kellett őt vinni.

A Blikk tudta meg, hogy mentő szállította át a büntetés-végrehajtás berettyóújfalui központi kórházába, miután napokat töltött a baracskai börtön gyengélkedőjén. A mulatós sztárért nagyon aggódik a családja, de még az ügyvédje is.

Többször beszéltünk telefonon, és hallottam a hangján, hogy nincs jól. Mióta bekerült, alig eszik valamit az egészségi problémái miatt. Pszichésen jól viseli a rácsok mögötti életet, fizikailag annál kevésbé

– nyilatkozta a lapnak dr. Csontos Zsolt, a trombitaművész jogi képviselője, aki elmondta, Lajcsit súlyos betegsége miatt szállították át egy teljes kivizsgálásra a büntetés-végrehajtás központi kórházába. Nem tudni, meddig lesz ott.

Dr. Csontos Zsolt védencével pénteken találkozott volna, de a látogatása elmarad, mert a berettyóújfalui kórházba nem mehet be. Telefonon viszont tartják a kapcsolatot és a hangján azt érzi, fizikálisan gyenge, lelkileg azonban nagyon erős Lagzi Lajcsi, akivel egyáltalán nem kivételeznek a börtönben, nincsenek kiváltságai és mindenki normálisan viselkedik vele.