Varga Judit és Korda Györgyék

Korda György Varga Juditnak énekelte el romantikus slágerét

Bulvár

Különleges fotó került fel az igazságügyi miniszter Facebook-oldalára a minap: Korda Gyuri bácsiékkal együtt mosolyog rajta.

Múlt hétvégén Mezőkövesden rendezték meg a XVI. Polgári Estélyt, melynek sztárvendége Korda György és Balázs Klári voltak. De nem ők voltak az egyedüli ismert személyek a rendezvényen.

Az eseményt – a térség országgyűlési képviselőjeként – a Pénzügyminisztérium államtitkára, Tállai András hozta tető alá, az esemény fővédnökének pedig Varga Juditot kérte fel – írja a Blikk.

Már a színfalak mögött vártunk a fellépésre, amikor a műsorvezetők fővédnökként felkonferálták Varga Judit igazságügyi miniszter asszonyt. Ettől még izgalmasabbá vált a koncert, hiszen nem mindennapos, hogy az ország egyik vezetője ott ül a nézőtéren és hallgatja a dalainkat

– mondta a lapnak Korda György, aki azt is elmesélte, hogy az egyik legszebb és legnagyobb slágerét, a Gyöngéden ölelj át című dalt Varga Judit miniszter asszonynak küldte, aki annyira örült a figyelmességnek, hogy a koncert után megkérte Kordáékat, készítsenek egy közös fotót is, mert nagy rajongója a házaspárnak.

Legnagyobb örömünkre Varga Judit elmondta, hogy ismeri és szereti a dalainkat, és jólesett neki, hogy az egyik legszebb Korda-számot neki énekeltem

– mesélte tovább Korda György, aki nemcsak Varga Judittal, Tállai András államtitkárral is cseveghetett, és persze ő is rákerült a közös képre. Vele is egyből megtalálta a közös hangot a legendás énekes, ugyanis kiderült, hogy mindketten nagy ultirajongók, így megegyeztek abban is, hogy ha Tállai meghívja Kordát egy jó ultiversenyre a jövőben, szívesen ellátogat újra Mezőkövesdre.


Fotó: Facebook/Varga Judit