Lagzi Lajcsi

400 millióért árulja titkos villáját Galambos Lajos

Bulvár

A mulatós sztár egy olyan budai villát árul, melynek létezéséről eddig a nyilvánosság előtt nem lehetett tudni.

A Sas-hegy déli oldalán található, 30-as években épült elegáns villára nemrég került rá az eladó tábla, kiderült, a tulajdonosa nem más, mint a nemrég több mint 3 év börtönbüntetésre ítélt Galambos Lajos.

Valóban enyém a villa, több mint egy évvel ezelőtt vásároltam, mert elhatároztam, hogy ide költözöm a gyermekeimmel, hiszen több önálló lakrészt is ki lehet alakítani a hatalmas házban. Nem titok, amiatt vettem Budapest ezen részén, mert itt nagyon jó a levegő, márpedig a fulladásos betegségemnek az a legfontosabb

– nyilatkozta a Blikknek az ingatlanról a trombitás, aki úgy érzi, nyugalomra van szüksége.

Sok minden bánt, amiktől pszichoszomatikus betegségeim alakultak ki, de szerencsére ezek kezelése már folyamatban van

– folytatta Lagzi Lajcsi, aki elmondta, ha sikerül eladnia a villát, egy belvárosi ingatlant fog venni a pénzből a fiai számára, ami otthonnak és irodának is alkalmas, ugyanis nagyobbik fia diplomata-közgazdásznak, a kisebbik pedig jogásznak készül. De elfér ott majd a lánya is, aki dizájntervezéssel foglalkozik.

Másképp gondol már a jövőre, ezért döntött az eladás mellett. Hogy mennyiért árulja a budai villát Lajcsi, nem árulta el, de egy szakértő szerint az értéke meghaladja a 400 millió forintot is.