ByeAlex

Így búcsúzott el ByeAlex az X-Faktortól

Bulvár

Az X-Faktor legsikeresebb mentora is megerősítette a hírt, hogy nem lesz idén X-Faktor, amit egyébként egyáltalán nem bán.

A tavalyi X-Faktor után azonnal megkezdte az idei évad toborzását az RTL, tegnap azonban kiderült: 2023-ban mégsem kerül képernyőre a műsor, helyette jön a The Voice.

A Blikk vette észre, hogy ez ügyben ByeAlex is írt a közösségi oldalára, ahol nehéz szavakkal, de ő is búcsúzott az X-Faktor mentori székétől és a műsortól. Az énekes szavaiból kiderül, ő már tavaly is arra készült, hogy nem vesz részt több X-Faktorban.

nem véletlenül volt már a mondandóm tavaly a műsor végén is tkp. egy búcsú, hiszen én már év végén is jeleztem a csatorna felé, hogy elfáradtam; részemről a hat évadot komolyan vettem, rengeteg dalt (slágereket) írtam meg ezidő alatt, utat mutattam sok fiatalabbnak – néhányan aztán, lehet másként látták – és négyszer győztem is a versenyzőimmel

– írja Alex, aki úgy érezte már tavaly is, hogy nincs benne több, el kell köszönnie a műsortól, mert bár az X-Faktoros hat éve alatt is sokat dolgozott, legtermékenyebb mégis akkor volt, amikor 2020-ban a covidhelyzet miatt nem forgattak. Úgy gondolja, ugyanolyan sikeres lesz a The Voice is az RTL-en, mint amilyen az X-Faktor szokott lenni, aminek szerinte amúgy is jót tesz egy kis pihenő.