G.w.M

Karrierje kezdetéről mesélt G.w.M: “felléptem tízezer ember előtt, utána meg vártam a HÉV-et”

Bulvár

Nem mindig luxusautóval közlekedett a rapper. Elmesélte, volt idő, amikor lyukas cipőben járt és HÉV-vel ment haza egy koncertje után.

Ma már elképesztő vagyonnal bír G.w.M, bár hivatalosan nem lehet tudni, honnan van ennyi pénze. Mindenestre bármit megvehet, amit csak szeretne, és párját, Kulcsár Edinát is elhalmozza, hol Gucci-cuccokkal, hol tízmilliós luxusautóval. Volt idő azonban, amikor még magára sem tudott költeni.

Az is én voltam, amikor lyukas cipőben szaladgáltam, vagy elmentem turnézni, tök nagy sztár voltam, felléptem tízezer ember előtt, utána meg vártam a HÉV-et, úgy mentem haza

– vallotta be Hajdú Péter műsorában, ami péntek este 19 órától lesz látható a Frizbi TV YouTube-csatornáján – írja a Blikk.

Az adásban szó lesz arról is, hogy ma a rapper semmit nem sajnál sem magától, sem Edinától, mindent meg szeretne adni neki, nagyon szoros közöttük a kötelék. Amikor összejöttek, akkor is úgy gondolta, jöhet bármi, semmi nem érdekli. Az viszont igen, hogy ne üljön oda az asztalhoz, ha ott nyolc férfi mondjuk üzletről beszélget. Egy feleségnek szerinte nincs ott helye, G.w.M úgy véli, ez pont olyan, hogy egy férfi sem vesz fel magassarkút.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés