G.w.M

Nem tudni, honnan van ennyi pénze G.w.M-nek

Bulvár

A rapper még csak 26 éves, máris akkora vagyonnal rendelkezik, amiről az emberek többsége csak álmodozik.

Mintegy hatvanmilliós S-osztályú Mercedesszel furikázik, de egy több tízmilliós Porsche Panamera luxussportautót is vásárolt magának, és saját elmondása szerint volt olyan, hogy ötmillió forintot hagyott ott egy boltban “göncökért” – emlékeztet a Bors. A lap vette észre, hogy a Privát Kopó utánajárt, milyen céges adatok látszanak G.w.M, azaz Varga Márk jelentős vagyona mögött.

A hivatalosan elérhető adatok szerint a rapper 2018-ban lett egyéni vállalkozó, vállalkozásának székhelye egy 9. kerületi lakás volt. A cégkivonat szerint ez a vállalkozás 2019-ben azonban meg is szűnt. Egy évvel később maga G.w.M jelentette be YouTube-on, hogy megalapította a G.w.M. Music Production kiadócéget, de hogy kik lesznek a tagjai, arról azt mondta, “egyelőre titkosak a nevek”.  A Privát Kopó szeirnt azonban a hatályos cégnyilvántartás szerint ilyen cég nem létezik.

Van viszont egy www.gwmmusicproduction.hu elnevezésű honlap, ami tulajdonképpen egy webshop, ahonnan “GwM” feliratú ruhákat lehet rendelni, a webshop szolgáltatója és kapcsolattartója pedig a Creals.com Kft., ami 2020-ban 8 millió 900 ezer forint adózott nyereséget, 2021-ben pedig 1 millió forint veszteséget produkált. Így abszolút érthetetlen, honnan származik G.w.M hatalmas vagyona, amivel ő és menyasszonya, Kulcsár Edina is folyamatosan közösségi oldalaikon kérkednek.

A rapper saját bevallása szerint havi 12 millió forintot keres fellépéseivel, de hivatalos úton nem látszik, ez hogyan jut el hozzá, ki számlázza ki az összegeket, és hogy a bevételek szerepelnek-e az éves adóbevallásában.