Kulcsár Edina és G.w.M

Kulcsár Edina szerint G.w.M mellett olyan az élet, amiről nők csak álmodoznak

Bulvár

A rapper a napokban egy hófehér, tízmilliókat érő Porschéval lepte meg Kulcsár Edinát, aki elárulta, kedvese a tenyerén hordozza őt.

Akár egy budapesti lakás árába is kerülhet az a luxusautó, amivel G.w.M meglepte párját. Sokan gratuláltak neki, többen azonban kiakadtak bicskanyitogató kirakat életükön és a tékozlásukon, különösen a mostani helyzetben, amikor egy átlagembernek még azt is kétszer meg kell gondolnia, melyik terméket merje leemelni az áruházak polcairól.

„Még fel sem fogtam…” – írta az ajándékot megmutató fotója alá Kulcsár Edina az Instagramon, majd a Blikknek is megerősítette, hogy bár G.w.M minden pillanatban kimutatja az érzéseit, ő mégis meglepődött a kedvese nem mindennapi szerelmi vallomásán.

Márk mindig próbál a kedvemben járni, valamilyen formában a tudtomra adni, hogy mennyire szeret. A tenyerén hordoz, és mellette tényleg olyan az élet, amiről a nők álmodoznak. Bár néha képes túlzásokba esni az ajándékok tekintetében… Neki ez normális, nekem viszont nem megszokott

– mondta Kulcsár Edina, aki tudja, az álomautó nem egy hétköznapi ajándék. Szerinte sokan nem is tudnának mit kezdeni egy ilyen helyzettel és beismerte, még ő sem fogta fel, hogy ajándékba kapott egy ilyen luxusautót, mivel korábban mindenért keményen meg kellett dolgoznia. A volt szépségkirálynő nagyon szerencsésnek érzi magát, mert G.w.M kimutatja a szerelmét felé, szavaival és tetteivel egyaránt. A legnagyobb ajándéknak azonban leendő kislányuk születését tartja, akinek érkezését már alig várják.