Megyeri Csilla

Nem a tévézésből él Megyeri Csilla

Bulvár

A debreceni Alföld Televízió egykori műsorvezetője országos hírnévre tett szert, miután lerusnyázta a nőket.

Azóta számtalan országos televíziós produkcióban szerepelt, legutóbb a Nyerő Párosban, amit meg is nyert párjával, Molnár Zsoltival. Több mint ötmillió forintos fődíjukat félretették, mert az álmuk egy igazi otthon megteremtése egy saját kertes házban.

A legfőbb akadályt Megyeri Csilla és Molnár Zsolt számára az álomotthon megszerzésében az jelenti, hogy azokért az ingatlanokért, amiket korábban kinéztek maguknak, ma már csaknem a korábbi árak dupláját kérik – írja a Blikk.

Azok a házak, amik eddig tetszettek, és 50 millió forint körül voltak, ma már 80-ba vagy 90-be kerülnek. És, bevallom őszintén, valahol megrémiszt annak a gondolata, hogy ekkora bizonytalanságban hitelt vegyünk fel. És ha hitelt is vennénk fel, életünk végéig fizetni kellene, ez sem éppen megnyugtató… Máshogy viszont nincs esélyünk. Szóval agyalunk, töprengünk, mi legyen

– mesélte Csilla a Story Magazinnak. Persze a műsorvezető azt is elmondta, nem élnek rosszul most, csak nem tudnak úgy előrehaladni, ahogy szeretnének. Több tervükről, álmukról, még az esküvőjükről is lemondtak a házprojekt érdekében, de egyelőre nem jól alakulnak a dolgok, tovább gyűjtögetnek. A házra közösen teszik félre a pénzt Zsoltival, annak ellenére, hogy egyébként külön kasszán vannak. S hogy miből gyarapodik Megyeri Csilla saját bankszámláján az összeg, azt is elárulta. Kiderült, nem pusztán a tévés szerepléseiből van bevétele.

Tény és való, sok műsorban megfordulok, és örülök, ha hívnak. Illetve azt sem tagadom, hogy szeretek szerepelni, olykor jól is keresek vele, de nem erre alapozom az életem. Hogy biztonságban érezzem magam, ahhoz kell egy fix munka, ami jelen esetben a vállalkozásomat jelenti

– mondta Csilla, aki eddig még nem sokat beszélt arról, hogy évek óta ékszereket tervez, amit egy ötvös barátja készít el. Van egy saját webshopja, ott árulja őket, de ruhákat is hoz be külföldről, amiket szintén ott értékesít.