Megyeri Csilla rusnyázós

Megyeri Csilla a rusnyázása után is tojik a kritikákra

Bulvár

Hurrikánként söpört végig a magyar interneten a debreceni Alföld Televízió műsorvezetőjének kicsit erősre sikeredett felkonfja.Megyeri Csilla így vezette fel a hamarosan kezdődő műsorát:

Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink. Tartsanak velünk!

Az adás azóta eltűnt a tévé Youtube-csatornájáról, de a lényeg itt van:

A debreceni tévés a Borsnak így reagált a hirtelen jött népszerűségre:

“Ha hülyeséget mondok benne, az is benne marad, előfordul, és ezt is bevállalom. Van, hogy az embernek rossz napja van, és elszólja magát. Istenem, emberek vagyunk. A neten ma szárnyra kelt részek két-három éves műsorok.”

Megyeri szerint az internetre felkerült részletek a műsorból így kiragadva félreérthetőek voltak:

“Rusnya nők? Ez a műsor vendégének, a doktornőnek a megjegyzése volt, hogy erről is beszélhetnénk. Szakmai szemmel akart erről beszélni, így került a felkonfba. A másikban a kislány, aki ott ül az anyukájával, a szomszédom. És nem őt bazári majmozom le, hanem azokat a külföldi produkciókat, ahol a gyerekeket felöltöztetik, kifestik és színpadra küldik, hogy “Menjél kislányom, te vagy a legszebb”. Igen, azt mondtam, sosem volt még gyerekem. Azt kellett volna, nincs gyerekem. Ezt ki kellett volna vágni, nyilván. De mondom, semmit nem vágunk, ezt vállalom. Eddig ez nem volt gond, most, hogy felkerült, már igen.

Majd hozzátette:

“Jól bírom az építő kritikát, de nem mindenkitől. Havastól igen, meg a párom, kollégáim, szakmabeliek és anyukám. Mindenki másra tojok.”