Tolvai Reni

Ez lett a vége annak, hogy Tolvai Reni lek*rvázta Tóth Andit

Bulvár

Az egyik erdélyei énekesnő csak dicsérni akarta a másik erdélyi énekesnőt, de félrement az üzenet.

A dögös-vörös énekesnő teljesen elájult a Sztárban sztár következő évadának új zsűritagjától, aki a promó forgatásról posztolt magáról szexi képeket – írja a Bors. Reni nem is tudta magában tartani a véleményét, Instagram-sztorijában ezt írta angolul Andiról:

Erdélyi bitches are different. Hoooot!

Nem kellett több, az internetezők és több bulvárlap is megírta: Tolvai Reni lek*rvázta Tóth Andit. Ami érthető is, hiszen valóban ezt jelentik a szavak, bár Reni szerint direkt fordították félre, amit írt. Erről Bochkor Gábornak beszélt a Retro Rádió műsorában. Az énekesnő elmondta, bejegyzése óta olyan üzeneteket kap Instán, hogy dögöljön meg, illetve, hogy ő is k*rva.

A bitches nem csak k….t jelent, nem is csak ribancot. Hát én itt magamat is ide vettem, én is erdélyi vagyok. Egy kalap alá vettem magunkat és én ezt arra értettem, hogy az erdélyiekben van valami plusz, bevállalósabbak a ruhákban, külsőségekben, ami nekem nagyon-nagyon bejön

– magyarázta Reni, miért írta azt, amit, de szerinte direkt negatívan tálalták a szavait, hogy támadható legyen, hogy tüzet szítson. Andinak azonban átjött Reni üzenete, jóban vannak és ő értette, mit akar neki üzenni pályatársa, és meg is köszönte a véleményét.

Erről a videóról írta azt Tolvai Reni, amit:

Insta-sztorijában pedig leírta, mennyire elszomorítja, hogy kiforgatták a szavait:

Tóth Andi