L.L. Junior

L.L. Junior Dominikára költözik

Bulvár

Amint tud, indul is az énekes, hogy ott kezdhessen el dolgozni.

A rapper mindig is imádta Dominikát, néhány hónapja fiatal szerelmét, Dárdai Blankát is elvitte oda. Most azonban új tervei vannak a mesés szigettel: ott szeretne dolgozni ezentúl minden évben néhány hónapig. A Blikknek mesélte el, hogy az egyik barátjával közös üzletbe kezd a Karibi-térségben.

Sándorral tizenhat éve vagyunk barátok. Ő jó ideje turistavezetőként dolgozik kint, különböző programokat szervez az ott nyaraló magyaroknak. Most pedig csinálunk egy közös befektetést: a Karib-tengeren hajóutakat szervezünk majd, ahol tradicionális kubai bachata zenekarral fogok fellépni hetente kétszer. Klasszikus magyar dalokat adunk majd elő különböző feldolgozásokban

– mesélte a lapnak L.L. Junior, akit már csak a válása tart Magyarországon.

Válóperük Körtvélyessy Kingával január végére van kiírva, de most halasztást kértek, mert szeretnének a sztárügyvédeik segítségével békés úton, bíróság nélkül megállapodni. Ha ez sikerül, már indul is L.L. Junior, aki szeretne egy kicsit nyugodtabb életet élni, mint az elmúlt évtizedekben, amikor folyamatosan haknizott. Tervei szerint minden évet Dominikán kezd ezentúl, ahol hónapokat tölt majd el az új munkájával, na és persze pihenéssel is, amire itthon eddig nem sok ideje jutott.