Csuti

Szorcsik Viki és Csuti egymást akarták kiszavazni a Farm VIP-ból

Bulvár

Nemcsak azért volt izgalmas a legutóbbi Farmgyűlés, mert Andi és Zsuzsi párbaját eredményezte, hanem azért is, amit a “szerelmesek” mondtak egymásról.

A Farm VIP-ban ismerte meg egymást Szorcsik Viki és Csuti, aki ugyan akkor még foglalt volt, mégis lángra tudta lobbantani a szívét a színésznő. Románcuk mindenki szeme láttára kezdett el kibontakozni trágyázás közben, idővel pedig egyre közelebb kerültek egymáshoz. Erről árulkodnak a Farmgyűlésen mondott szavaik is.

A szavazásnál a színésznő kijelentette, hogy egy olyan személyt akar párbajra küldeni, aki közel áll a szívéhez, azonban pont emiatt veszélyes ez a “játék” – írja a Blikk.

Én tartozom ennek az illetőnek egy óriási vallomással, amit nem fogok neki elmondani most, mert még nincs itt a helye. Meg fogom várni azt, hogy kimenjünk innen, és kíváncsi leszek, hogy betartja-e az ígéretét. Andris!

– mondta ki Csuti nevét Szorcsik Viki. Az üzletember sem gondolkodott másképp, ő pedig a színésznőre tette a jelét, mondván, az érzései miatt akadályozná őt a játékban.

Bármilyen feladatról is legyen szó, ahol mondjuk mi egymás ellen küzdenénk, hogy melyikünk jut tovább, akkor bennem most egy olyan érzés van, hogy lehet, hogy én egyet hátralépnék. Ezért bármennyire is örülök annak, hogy ő itt van velem, a saját játékom szempontjából, ha meg szeretném nyerni a játékot, akkor nekem az lenne a jó, ha ő nem lenne itt. És ő Viki

– mondta Csuti. Akármennyire is szerették volna, egyikük sem távozott a műsorból. A friss kieső Szarvas Andi lett, akit Völgyi Zsuzsi győzött le.