Csuti

Így kezdődött Szorcsik Viki és Csuti kapcsolata

Bulvár

A színésznő és az üzletember a most futó Farm VIP forgatásán ismerkedett meg egymással. A keddi adásban mindenki láthatta, hogyan kezdett el kibontakozni közöttük a románc.

Miközben Csuti trágyázott, Viki szórakoztatta őt, ami nagyon jólesett a férfinek, mosolya mindent elárult. Ahogy a Vikié is, amikor később Csutiról beszélt a kamerák előtt.

Kit szeretsz innen a legjobban? Ki az, aki a legjobban a szívedhez nőtt?

– kérdezte Szorcsik Viki Csutitól, aki nyíltan meg is mondta, hogy fiúk közül Mikit szereti a legjobban, lányok közül pedig őt. Viki ezt annyival nyugtázta látszólag higgadtan és közömbösen, hogy “ez nagyon cuki tőled”, de a kamerák előtt később nem tudta leplezni zavarát és örömét.

Csuti őszintén elmondta, mit érez Viki iránt.

Hogy is fogalmazzak… olyan nagyon egyszerű és nagyon easy vele minden egyes beszélgetés, jó a társasága, szeretem a humorát, nagyon-nagyon sokat nevetek rajta. Úgyhogy fejben mi nagyon passzolunk egyelőre

– mondta Csuti. A színésznő és az üzletember bimbózó románcának a nézők is tanúi lehetnek a műsort követve, de illúzióink ne legyenek: a való életben zátonyra futott a kapcsolatuk, amiről Szorcsik Viki beszélt novemberben.

nagyon e