Majka (Majoros Péter)

Puzsér Róbert szerint Majka egy aranyszőrű golden retriever, akit ölbe kapnak és simogatnak

Bulvár

A kritikus minden eddiginél keményebben kritizálja Majkát és Dopemant is, mindkettőjüket kutyához hasonlította.

Majka és Puzsér vitája nem újkeletű. Év elején még a rapper is megírta véleményét a kritkusról, aki szerinte “saját nyomorúságát tükrözi áldozataira”.

A rapper egy hete adott ki egy új dalt Molnár Tomival közösen: az “Azt beszélik a városban” című szerzeményükben kemény kritikát fogalmaznak meg a hazai közéletről. Később aztán Majka elmondta, mit is gondol a hazai politikáról valóban. Vannak a kormánynak olyan intézkedései, melyekkel egyetért, vannak azonban olyanok is, mint pl. az “ereszen lecsúszó keresztény” esete, ami őt is felháborítja.

Puzsér Róbert úgy véli, Majkát nagy becsben tartják, amit egy sajátos hasonlattal fejezett ki közösségi oldalán.

Majka aranyszőrű golden retriever, akit a gazda ölbe kap, becézget, simogat és fésülget

– kezdi posztját a kritikus, aki ugyanakkor Majkával összehasonlítva egy másik rapperről, Domemanről is elmondta, mit gondol. Őt egy háromlábú kóbor kutyához hasonlítja, aki csupán a gazda karavánjához szegődött, és így csahol egy jó falatért.

Majka fajtatiszta kedvenc, törzskönyvét a gazda bekeretezte és a falra függesztette vendégségének csodálatára. Dopeman anyja mudi kutya volt, apja származása ismeretlen. Majkát a gazda oly becsben tartja, hogy nyakába szalagot köt, hadd lássa mindenki, milyen szépséges eb. Dopeman bozontos, rühes szőre zsíros varkocsokba tapad, nyakát és hátát csupaszfoltok borítják

– írja Puzsér, aki szerint Majkát annyira szereti a gazdája, hogy ő bármit megtehet, még a gazda barátaira is rámoroghat és vicsoroghat, az ereszen csúszkálást is az arcukba vághatja, így is jutalomfalatot kap, ha bukfencezik.

Puzsér Róbert teljes kritikáját Majkáról és a rendszerhez fűződő viszonyáról a szókimondó kritikus Facebook-oldalán lehet elolvasni: