G. w. M és L.L. Junior

Bankrablásra készült L.L. Junior és G.w.M zenésztársa

Bulvár

A szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség egy hotelnél ütött rajta egy bűnbandán, melynek tagja az a felvidéki rapper, V. Bálint is, aki együtt dolgozott L.L. Juniorral és G.w.M-mel.

A hat fős társaság egy bankot akart kirabolni, mindezt pedig úgy, hogy rendőrnek álcázzák magukat. A házkutatások során golyóálló mellényeket, sisakokat, lőfegyvereket, illetve kábítószert, valamint a Rendőrkapitányság és az Országos Bűnüldözési Ügynökség logójával ellátott egyenruhákat foglaltak le – írja a Bors.

A lapnak nyilatkozott a két hazai rapper is az esetről.

Döbbenten állunk a zenésztársaimmal a történtek előtt. Borzalmas és elítélendő dolog, amit tett, illetve amire készült. A művésztársaimmal és a cégünk nevében is teljes mértékben elhatárolódunk Bálint tettétől

– nyilatkozta L.L. Junior, aki tehetséges zenésznek tartotta V. Bálintot. Tavasz végén, nyár elején dolgoztak együtt, közös videóklipjük is készült, amiben Junior, G.w.M és Bálint is szerepel. Kulcsár Edina szerelme a laptól tudta meg, mi történt, a szavakat sem nagyon találta.

Megdöbbentem, nem is tudok hirtelen ennél többet mondani. Erre a történetre nem lehet semmilyen reakciót adni, ez elképesztő

– mondta G.w.M.