Völgyi Zsuzsi és Budavári Fülöp

Durván eltaktikázta magát Völgyi Zsuzsi a Farm VIP-ben

Bulvár

A Romantic együttes énekesnője furcsa tervet eszelt ki a Farmgyűlés előtt. Nem jött be a számítása, és épp azt ejtette ki, akit bent akart tartani.

Bár mindenki azt hitte, Fruzsi kapja a legtöbb útilaput a Farmgyűlésen, csütörtök este nagy meglepetésre Völgyi Zsuzsi, a játékosok “manipulátora” kapta a legtöbb szavazatot. Neki kellett eldönteni, ki legyen a párbajellenfele, és ő valamiért úgy érezte, egyik kedvenc játékostársa, Budavári Fülöp lesz az ideális jelölt erre. Zsuzsi elmondása szerint az volt a célja, hogy mivel Fülöpöt tartja a legerősebb játékosnak, vele szemben biztos, hogy alul fog maradni és veszít, amit nem is bán, mert haza szeretne menni a kislányához.

A taktikája azonban nem vált be, ugyanis Fülöp tisztességből logikai feladatot választott kettejük párbajára, ami egyiküknek sem ment egyszerűen. A többiek a háttérből próbáltak segíteni nekik, aminek köszönhetően végül Zsuzsi oldotta meg elsőként a feladatot. A terve nagyon csúnyán, visszafelé sült el. Még a levegő is megfagyott a helyszínen.

Én nem így akartam. Én azt akartam, hogy te menj vissza

– mondja Zsuzsi sírva Fülöpnek.

Hát most már te fogsz

– mondta neki Fülöp, amire a műsorvezető, Demcsák Zsuzsa úgy reagált, hogy ezt egy kicsit eltaktikázták a játékosok. Szerinte a műsor egyik leghasznosabb és legszerethetőbb tagja távozott így egy rossz taktika miatt. A párbaj nemcsak őt, a többi játékost is sokkolta. Csuti egy szóval foglalta össze a történteket:

Öngól.