Béres Anett

Elhagyta a kórházat VV Anett

Bulvár

Béres Anettre hosszú gyógyulás vár, de már otthonában lábadozhat tovább, miután életmentő műtétet hajtottak rajta végre a teaszeánsz után.

Az egykori ValóVilág-sztár három hetet töltött kórházban egy balul sikerült misztikus tea­szeánsz után, mindeddig nem tudni, hogyan szerezte horrorsérüléseit – írja a Blikk. A szeánsz utáni reggel rosszul érezte magát és elindult valamerre, később pedig meztelenül, törött csontokkal találtak rá. Hogy mi történt pontosan, arról Anett azt ígérte, ő maga fog mesélni, ha készen áll rá.

Ami biztos, hogy az állapota sokat javult. Miután megtanult újra járni, hazaengedték a pécsi kórházból.

Augusztus 2-án engedték ki a kórházból Anettet. Úgy tudom, az orvosok még egy utolsó röntgent készítettek, ami után úgy döntöttek, olyan szépen gyógyul, hogy hazamehet. Nem szeretett volna nagy felhajtást, csendben akart távozni a kórházból

– tudta meg a lap egy olvasótól, aki éppen látta, ahogy hazaengedik Anettet. A hírt az egykori ValóVilág játékosa is megerősítette.

Igen, hazaengedtek. Anyukámnál vagyok! Olyan, mintha újra kislány lennék, anyu ápol. Nagyon jó dolgom van, újra átélem a gyerekkorom, nem magamra kell főznöm, takarítanom. Most mindent megcsinál helyettem!

– írta sms-ben Anett, aki azt is elmondta, nagyon lelkiismeretes ápolók gondoskodtak róla a kórházban, akik hiányozni fognak neki, mert nagyon közel kerültek hozzá az elmúlt hetekben.