Béres Anett

Járni tanul VV Anett

Bulvár

Újra meg kell tanulnia járni Béres Anettnek, a ValóVilág egykori játékosának, aki egy teaszeánsz után törte össze magát.

Anett egyelőre nem sokat árult el az eseményekről, csak annyit, hogy nagyon szégyelli, ami három héttel ezelőtt történt vele a siklósi erdőben. Túl van az utolsó műtétén is, maradandó károsodást nem szerzett a teaszeánsz után, de hosszú rehabilitáció vár rá.

Ezt látta a Blikk egyik olvasója is, aki járókerettel szúrta ki őt a pécsi kórházban, amint azzal gyakorolja a járást a folyosón.

Elég nehezen mozgott, de úgy látszott rajta, nagyon akarja, hogy menjen neki a sétálás. Úgy hallottam, nagyon örült annak, hogy már itt tart és végre felkelhet, járkálhat, mert újra kellett tanulnia járni

– árulta el a lap egyik olvasója. VV Anett maga is úgy gondolja, nagyon szerencsés, hogy jó kezekbe került. Az orvosoknak köszönhetően nem szenvedett maradandó károsodást, amikor az ayahuasca szeánsz után bódult állapotban menekülni kezdett. Meztelenül, törött csontokkal talált rá egy dolgozni induló férfi jóval a szeánsz után, ezután került kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta.