Rubint Réka úgy érzi, elhunyt édesapja jeleket küld neki

Bulvár

Réka három évvel ezelőtt veszítette el imádott édesapját, aki szerinte rendszeresen üzenetet küld neki.

Nagyon erősen kötődött édesapjához, felnőttként is imádott vele lenni, érezni az ölelését. Bár nagyon hiányzik neki, mégis a mai napig jelen van az életében. Hogy hogyan, arról a Borsnak mesélt.

Pont a múltkor, amikor az elmúlásról gondolkoztam, akkor jutott eszembe, hogy bár fáj, hogy fizikai valójában nincs már velem, de benne van például fiam, Zalán mozdulataiban. Amikor Zalán megszületett és a szemébe néztem, édesapám tekintetét láttam

– mondta Réka, akinek az édesapja vadász volt, ezért gyermekkorában sok időt töltött vele magaslesen és gyakran elkísérte akkor is, amikor az erdőt járta, miközben a szarvasokról, őzekről és vaddisznókról mesélt lányának. Réka szerint apja a mai napig a vadakkal üzen neki.

Édesapám halála után néhány nappal az erdőben sétálva találtunk egy elhullajtott szarvas agancsot. Majd halálának az egyéves évfordulóján ezt a sétát megismételtük és ismét szarvas agancsot találtunk. Ebben az évben, minden  reggel vagy este találkoztam egy szarvassal. Ezek mik, ha nem jelek?!

– vélekedik Rubint Réka, aki ilyenkor mindig úgy érzi, édesapja üzen neki, hogy ott van vele.