Marsi Anikó elmondta, eljegyezte-e őt a párja

Bulvár

Titokzatos gyűrűt fedeztek fel Marsi Anikó ujján, sokan arra gyanakodtak, párja eljegyezte őt.

A szemfüles rajongók vették észre, hogy a műsorvezető még barkocsolás közben is egy arany gyűrűt visel. Egyből arra gondoltak, párja, Gyarmati Gábor megkérte a kezét. Marsi Anikó véget vetett a találgatásoknak. Sőt arról is mesélt, hogy tervben van-e egy újabb esküvő – írja a Nők Lapja.

Én ezt a gyűrűt az anyukámtól kaptam sok-sok évvel ezelőtt, a saját karikagyűrűjéből csináltatta, amit az apukám halála után is hosszú-hosszú éveken át hordott. Már asszonyok, feleségek voltunk, én is, és a testvérem, amikor az anyukám úgy döntött, hogy mindketten az ő karikagyűrűjéből kapunk egy-egy ilyen szép gyűrűt. Együtt választottuk ki.

– mesélte a Tények műsorvezetője. Ez az egyetlen olyan ékszer, amit hord és soha nem vesz le. De van egy másik gyűrű is az ujján. Azt viszont tényleg Gábortól kapta, de nem eljegyzés gyanánt.

Ez egy olyan kedveskedési gyűrű, mint ahogy már kaptam tőle csokor virágot is

– mondta Marsi Anikó. Hogy lesz-e eljegyzésük és esküvőjük, azt egyelőre nem tudta megmondani a műsorvezető, szerint ezt majd a Jóisten eldönti, de az biztos, hogy együtt tervezik a jövőjüket Gáborral, akivel közös vállalkozásba is kezdene a híradós.